Autor Wątek: Webmoney keeper na telefon i limity  (Przeczytany 1180 razy)

Liv1

• Użytkownik
  • **
Webmoney keeper na telefon i limity
« dnia: Grudzień 21, 2021, 19:03:40 »
Witam.
Korzystam z platnosci webmoney keeper na smartfon,
mam czlonkostwo formalne,wyslalem juz wszystkie dokumenty wraz z video ID.
Ostatnio przyszedl mi mail,ze dla czlonkow nieformalnych,jest limit 1000 WME(euro)rocznie i trzeba miec paszport formalny,tylko,ze ja mam juz formalny paszport.Co potwierdzil mi juz support webmoney.
Czy z tej aplikacji mobilnej nie mogę zwiekszyc limitu na zakupy?
Co muszę zrobić jeszcze aby zwiekszyc ten limit 1000 WME?

Support

• Global Moderator
  • *
Odp: Webmoney keeper na telefon i limity
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 25, 2021, 17:43:28 »
Witam,

jeśli masz komórkę z Androidem, to instaluj aplikacje WebMoney Keeper Pro
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.webmoney.wmkpro&hl=en&gl=US

Pozdrawiam!

Liv1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 26, 2021, 14:20:34 »
Witam,

jeśli masz komórkę z Androidem, to instaluj aplikacje WebMoney Keeper Pro
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.webmoney.wmkpro&hl=en&gl=US

Pozdrawiam!

Witam.
Dziękuję za odpowiedz.
Pobralem aplikację na android webmoney keeper pro
Ale mam problem z zalogowaniem sie do konta.
Juz nawet zmienilem haslo,na nowe w webmoney keeper ale nadal nie mogę sie zalogowac,ani podajac nr.tel.czy tez WMID,czy email.Co mogę jeszcze zrobić?co ewentualnie robię źle?

Support

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 26, 2021, 19:31:47 »
Co mogę jeszcze zrobić?co ewentualnie robię źle?

Przeprzszam, zapomniałem powiedzieć że najpierw trzeba załatwić WebMoney Keeper WebPro (pracuje przez przeglądarkę na dowolnej OS) LUB WebMoney Keeper WinPro (pracuje tylko na Windowsie). !!! TYLKO JEDEN MOŻE BYĆ USTAWIONY !!!

Rejestracja WebMoney Keeper WebPro
https://wiki.wmtransfer.com/projects/webmoney/wiki/How_to_add_WM_Keeper_WebPro_to_WM_Keeper_Standard

Rejestracja WebMoney Keeper WinPro
https://wiki.wmtransfer.com/projects/webmoney/wiki/Adding_WM_Keeper_WinPro_on_the_WebMoney_Security_website

Połączenie WebMoney Keeper Pro do WebMoney Keeper WebPro/ WinPro.
https://wiki.wmtransfer.com/projects/webmoney/wiki/Connecting_WebMoney_Keeper_Pro

Pozdrawiam

Liv1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 26, 2021, 20:37:29 »
Przez przypadek wcisnalem potwierdzenie przez enum,co wtedy na tej stronie mam zrobic?jak juz tam wejde
"Przejdź do zakładki „Bezpieczeństwo” i kliknij przycisk „Zapytanie” . Ten przycisk jest dostępny tylko wtedy, gdy zarejestrujesz się w WM Keeper WebPro za pomocą potwierdzenia SMS-em."

Liv1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 26, 2021, 20:45:09 »
Przeszedlem to.Teraz mam problem z instalacją certyfikatu na przegladarce firefox,robię to z telefonu i kompletnie nijak ta instrukcja mi nie pomaga.

Liv1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 26, 2021, 21:33:44 »
Czy ewentualnie mogę to zrobic na komputerze,przeprowadzajac caly ten proces i czy pozniej bede mogl korzystać z platnosci itp.Jak juz zaloguje sie na smartfonie?

Liv1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 27, 2021, 16:48:47 »
Dzisiaj,Zainstalowalem certyfikat webmoney na Komputerze,zrobilem to na przegladarce firefox,Sprawdzilem w przegladarce i jest w liscie certyfikatow,ale nadal nie mogę sie zalogowac poprzez web pro,korzystajac z certyfikatu.To samo zrobilem na internet explorer i tez bez powodzenia.Co robię zle.
Czy moze tutaj jest problem w wersji przegladarek,sciagnac jakas starszą i zrobic to ponownie?.Wyczerpują mi sie juz pomysly,spedzilem przy tym juz z 7 godzin,Chore to jest,ta cala polityka webmoney.

Liv1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 28, 2021, 12:55:01 »
Dzisiaj,udalo mi się połowicznie rozwiazac problem i zainstalowac certyfikat na firefox(pobralem starszą przegladarkę).Teraz juz mogę zalogowac sie do webmoney web pro przez uzycie certyfikatu.Niestety problem z limitami rocznymi nadal pozostaje mimo to,dalej nie mogę dodac srodkow do portfela webmoney.Mam pytanie,czy jakoś inaczej teraz powinienem przelewac pieniadzę aby doladowac portfel w euro?.
W aplikacji webmoney keeper pro,na android,po przeniesieniu mnie na stronę ,gdzie doladowuje sie srodki do portfela,nadal blokada,Tak samo,jest gdy loguje sie przez certyfikat i z poziomu komputera i chce doladowac portmonetkę,limit nadal pozostaje.

Liv1

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 28, 2021, 13:07:33 »
Dodam jeszcze,ze wyslalem kilka dni temu do webmoney prośbę o wyslanie listu z kodem,ktory ma potwierdzić moj adres zamieszkania,do tej pory jeszcze nie otrzymalem go.Czy moze przez to,ze jeszcze nie mam zweryfikowanego adresu zamieszkania,mam te limity na 1000 euro rocznie?.
Jak dlugo czeka sie na taki list?

Support

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 18, 2022, 17:26:30 »
i czy pozniej bede mogl korzystać z platnosci itp.Jak juz zaloguje sie na smartfonie?
tak

Dzisiaj,udalo mi się połowicznie rozwiazac problem i zainstalowac certyfikat na firefox(pobralem starszą przegladarkę).Teraz juz mogę zalogowac sie do webmoney web pro przez uzycie certyfikatu.Niestety problem z limitami rocznymi nadal pozostaje mimo to,dalej nie mogę dodac srodkow do portfela webmoney.Mam pytanie,czy jakoś inaczej teraz powinienem przelewac pieniadzę aby doladowac portfel w euro?
Zobać tamten temat https://forum.wmpolska.com/?topic=4.0
Sprób na 2-3 Euro doładować konto.

W aplikacji webmoney keeper pro,na android,po przeniesieniu mnie na stronę ,gdzie doladowuje sie srodki do portfela,nadal blokada,Tak samo,jest gdy loguje sie przez certyfikat i z poziomu komputera i chce doladowac portmonetkę,limit nadal pozostaje.
Sprób doładować przez przeglądarkę. Może jakiś błąd w aplikacji.

adresu zamieszkania,mam te limity na 1000 euro rocznie?.
Po weryfikacji adresu zamieszkania - 15 000 EUR rocznie.

Jak dlugo czeka sie na taki list?
Gdzieś miesiąc, może szybczej.