Autor Wątek: Jak przypisać kartę Visa/Mastercard do swojego konta WebMoney.  (Przeczytany 912 razy)

SonGoku920

• Użytkownik
  • **
Witam dużo kupuję poprzez webmoney na Rosyjskiej stronie Plati Market. Wczoraj kupiłem 3 klucze do gier płacąc poprzez webmoney kartą. Jak chciałem kupić 4 klucz to pojawił się taki komunikat: transakcja niedozwolona limit przekroczony i żebym przypisał kartę do konta webmoney żeby móc więcej kupować. Mam formlany paszport na webmoney. Jak przypisać kartę do konta webmoney i czy są jakieś koszty tego przypisania?

Support

• Global Moderator
  • *
Odp: Jak przypisać kartę Visa/Mastercard do swojego konta WebMoney.
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 06, 2021, 21:37:58 »
Witam,
najbardziej wysyłać przez bank, a nie kartę.
Jeśli robisz zakupy za często, to możesz wysłać śriodki z konta bankowego.
Dodaj tylko jakieś zaświadczenie Swojego zamieszkania na terenie polskim.
https://wiki.wmtransfer.com/projects/webmoney/wiki/Requirements_for_WME_Purse_owners_Natural_Persons_Effective_from_17-06-21

Jeśli chcesz płacić kartką, to możesz nią dodać tutaj
https://banks.webmoney.ru/AnyCard/Start

Powodzenia  ;)

SonGoku920

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 07, 2021, 13:29:07 »
Dziękuje za odpowiedź. Jestem w tym kompletnie zielony. Jak płacę kartą to po prostu dodaje środki poprzez płatność na stronie platimarket przez webmoney i płacę w rublach przeważnie. Nie wiem jak by to wyglądało gdybym wybrał opcję doładuj z konta bankowego pewnie trzeba było by długo czekać a z karty trwa to dosłownie parę sekund.

Jak otworzyłem link od Pana to pojawia się taki komunikat: Dołączenie konta: VISA / MasterCard / Maestro Ważny Aby kontynuować procedurę, musisz mieć PhotoId lub VideoId. Wysyłałem już zdjęcia dowodu do webmoney i mi zweryfikowali ten dowód także o co chodzi z tym photo id albo videoId? Czy jak dołączę swoją kartę do konta webmoney to będę jakieś opłaty pobierane za to miesięczne?

SonGoku920

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 07, 2021, 13:33:17 »
Trzeba po prostu zrobić zdjęcie poprzez aplikację webmoney keeper. W każdym bądź razie czy mnie to zwolni z limitów dziennych, tygodniowych oraz miesięcznych płatności w rublach?

Support

• Global Moderator
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 09, 2021, 18:56:39 »
czy mnie to zwolni z limitów ... w rublach?
O jakim koncie chodzi: WMR czy WMP?
Jeśli WMP, to musisz mieć atestat Personalny. Więzej informacji o tym tutaj https://wiki.wmtransfer.com/projects/webmoney/wiki/Personal_passport
Jeśli masz pytania, to proszę  *VICTORY*

SonGoku920

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 30, 2021, 19:48:48 »
Chodzi o WMR. Pozdrawiam.